SophieHK -

Vaniljvåfflor



En mättande våffla som går att toppa med det fantasin tar fram - bär till frukost, keso och kalkon till lunch, rivet äpple och kanel till mellis, eller varför inte gravad lax och gräslök till middag? Då rekomenderas dock uteslutande av vaniljpulver.
 
2 våfflor
 
1 banan
1 dl havremjöl (mixat havregryn)
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver (går bra utan)
2 ägg
 
Blanda de torra ingredienserna med mosad banan. Vänd ned i pösigt vispat ägg. Värm kokosolja (alt. margarin eller smör) i ett våffeljärn. Våffla! Servera nygräddade,  eller låt stå i ugn medans resterande gräddas, och toppa sedan med något gott! Jag toppade med kiwi, hallon och mandelsmör. 
Kommentarer

såååå gott! :D

2014-05-02 08:34:55

Sv: Jaa, verkligen:) och gud vad det ser gott ut!

2014-05-02 11:25:57

Men de lät ju hur bra som helst! Hehe ja Gud vi äter så otroligt mycket man kan nästan inte ens tro de haha :D men de är kul! Man kan inte sluta äta för kroppen går ju inte ner då!

2014-05-02 16:50:58

Å vad jag önskade att jag hade ett våffelgärn!

2014-05-11 14:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen