SophieHK -

Vaniljrutor med jordgubbssylt och valnötscrunch

 
 
 
4 rutor
 
Botten
2 dl naturella cashewnötter
2 dl havregryn
3 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
1 tsk agavesirap
 
Nötcrunch
1 dl naturella valnötter, grovhackade
1 dl havregryn
1 msk kanel
1 msk agavesirap
 
recept på jordgubbssylt
 
Förbered sylten och låt stå i kyl medans resten förbereds. Mixa cashewnötter, havregryn och vaniljpulver till ett mjöl. Blanda sedan i smält kokosolja och agavesirap och knåda till en deg. Lägg i en valfri form och låt stå i kyl. Blanda ingredienserna till crunchen och ställ i ugn, 200 grader i 10 - 12 minuter.
 
Ta ut botten, häll over sylten och toppa med den fortfarande varma crunchen. Servera till efterrätt, eller än bättre: eftermiddagsfikat med en kopp kaffe i vårsolen. SMASK - en mjuk vaniljbotten, en syrlig sylt, toppat med crunchiga kanelnötter.
Kommentarer

Ser farligt gott ut :)

2014-05-14 14:16:42

Jag bara älskar dina bilder, ser sjukt gott ut! Vill ha ALLT!

2014-05-14 18:11:35

Ser verkligen super gott ut! :)

2014-05-14 19:45:33

Åh så gott det ser ut! Kram

2014-05-14 21:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen