SophieHK -

Pistage- och kardemummabollar

 
 
 
6 st 
 
1 tsk kardemummakärnor
1 ½ dl skalade och rostade naturella pistagenötter
100 g torkad mjuk aprikos
 
Mixa 1 dl pistagenötter med kardemummakärnor till ett mjöl. Tillsätt aprikos och mixa till en slät deg. Grovhacka resterande pistagenötter och knåda in i degen. Rulla i något kul. Jag rullade i quinoa men till exempel hackade nötter eller russin funkar lika bra! Förvara i kyl.
Kommentarer

Ser riktigt goda ut :)

2014-05-18 13:03:03

ser så gott ut =)

2014-05-18 18:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen