SophieHK -

Kallrökt pepparlax på broccoli- och spenatbädd

 
 

Havregrynspaket på 5kg, 6-pack vattenmeloner, lådor med färska bär samt kartonger med vegetariska alternativ. Efter någon timme bland de meterhöga hyllorna återfinns närmare 2 kg broccoli och ett storpack kallrökt lax i den lika stora kundvagnen. Carina, min fina släkting, har introducerat mig för Costco - USA's näst största återförsäljare.
 
2 portioner
 
100 g kallrökt pepparlax (alt. med dill)
250 g broccoli
2 dl fryst bladspenat
1 st buljongtärning (tex grönsak eller fisk, men utan fula tillsatser)
 
½ st citron
½ dl naturella mandlar
färsk dill
svartpeppar
 
Koka broccoli och spenat tillsammans med en buljongtärning i några minuter. Häll bort vattnet och pressa över citron. Lägg upp grönsakerna på tallriken och lägg på laxskivor. Toppa med hackade mandlar, en kvist dill, nymalen svartpeppar och en citronskiva.
Kommentarer

Ser super gott ut :)

2014-05-20 12:56:45

Vilka underbara bilder! Det ser mycket gott ut!

2014-05-20 21:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen