SophieHK -

Aprikos- och ingefärsboll

 
 
 
 
Den långa vägen till Grand Canyon erbjöd inte mycket annat än sand, sten, lite mer sand, och bensinmackar med junk food. Vad passar då inte bättre att ha i väskan än några SweetBalls?
 
10 småbollar
 
1 dl naturella cashewnötter
6 st mjuka torkade aprikoser
½ dl mandel
färsk citron
färsk ingefära
 
kokosflingor
 
Mixa cashewnötter till ett mjöl. Tillsätt hackade aprikoser och mixa till en smet. Lägg smeten i en bunke och smaksätt med några droppar citron och riven ingefära. Blöt händerna med vatten eller saft från ingefäran, då blir det lättare att forma bollar, och rulla i kokosflingor. Låt stå i kyl. SPÄNNANDE, en vän sa pepparkaksdeg.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen