SophieHK -

Enkla minibröd

 
 
En snabb, enkel och nyttig fralla som passar utmärkt även för den glutenkänslige - till frukost med något smaskigt pålägg, som hamburgebröd, tillbehör till soppan, eller varför inte som en toastmacka?
 
4 st små
 
2 dl havregryn
½ dl mandelmjöl (alt. ½ dl havregryn)
1 dl kvarg
1 msk fiberhusk
1 ½ tsk bakpulver
 
Blanda först de torra ingredienserna. Tillsätt sedan kvarg och blanda med händerna. Forma fyra stycken tillplattade bollar. Skvätt lite vatten på, för att få en krispig yta, och skjuts in i ugnen - 20 minuter i 200 grader. Låt svalna på galler.
Kommentarer

bloglovinbyte? :)

2014-04-09 17:12:22

Såg för gott ut! :) Det måste jag testa :) Kram

2014-04-09 19:13:58

ser så gott ut och verkar hur enkelt som helst! :)

2014-04-09 19:28:53

så gott det såg ut! :)

2014-04-09 20:28:17

mums dom såg goda ut!

2014-04-09 21:09:59

Gott :)

2014-04-09 21:21:26

gott!

2014-04-10 19:20:08

Fin blogg du har :D Kolla gärna in min och kommentera gärna även något fint ;) Kramis!

2014-04-12 00:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen