SophieHK -

Rostad kokos- och kaffeboll, rullad i quinoa

 
 
10 små bollar
 
1 dl kokosflingor
1 dl cashewnötter
5 st torkade aprikoser
1 msk riven kokos
1 - 2 msk starkt kaffe
1 1/2 msk raw kakao (eller vanligt)
1 msk kakaonibs 
2 msk pumpakärnor
 
quinoa (eller något annat nötigt frö)
 
Rosta kokosflingorna på hög värme tills dem fått färg. Lägg i en bunke tillsammans med pumpakärnor, rivet kokos, kakao och kakaonibs. Mixa cashewnötterna till ett mjöl och addera sedan aprikoserna, mixa lite till. Lägg mixen tillsammans med de andra ingredienserna och kaffe i bunken. Blanda och forma bollar, om det fastnar på händerna - fukta dem. Rulla bollarna i quinoa och låt ligga i kyl. MUMSI, en intensiv smak.
Kommentarer

Åh, så gott det ser ut!

2014-04-03 10:05:30

Åh vad gott! :) kram

2014-04-03 12:23:51

sv: matlådor in my heart, bästa som finns :)

2014-04-03 13:44:33

gott! :D

2014-04-03 16:36:55

ååh mums :D

2014-04-03 16:48:42

Gott!

2014-04-03 17:02:23

Ser riktigt smarrigt ut :D

2014-04-03 17:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen