SophieHK -

Fröigt knäckebröd

 
 
8 st
 
1 dl solrosfrön
1 dl krossade linfrön
1 dl pumpakärnor
2 msk chiafrön 
2 msk sesamfrön (helst oskalade, dem är nyttigast)
 
Blanda samman allt och tillsätt 1 dl varmt vatten. Låt stå i ca 5 minuter och platta sedan ut smeten med händerna eller mellan två bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen, på det ena bakplåtspappret, i ca 15 minuter (175 grader) och skär sedan i valfri form. Grädda i ytterligare 5-10 minuter.
Kommentarer

Åh vad gott! Min mamma brukar baka ett liknande knäckebröd, det är ju så mycket godare än det man köper! :)

2014-05-03 13:30:30

Jag gjorde ett liknande kex i helgen. Typ samma ingredienser, fast var inne i ugnen mycket mycket längre, dock på lägre temperatur. :)

2014-05-06 21:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen