SophieHK -

En talrik soygurt

 
 
Sedan skolan slutade i januari har var dag fyllts av massvis med aktiviteter: resor, jobbletande, provjobbande, matlagning och långa promenader. Dagens frukost avnjuts extra länge då jag inom några dagar kommer inleda mitt heltidsjobb på Vapiano. Passar på att förhandsbeställa Sigge Eklunds nya bok och även boka biljetter till hans föreställning på Cirkus i höst, samtidigt som jag avslutar del ett av Torka aldrig tårar utan handskar. 
 
osockrad naturell soygurt
färska jordgubbar
hallon
pumpakärnor
krossade linfrön
sesamfrön
 
Soygurt är en yoghurt baserad på soyabönan. Ett mycket hälsosammare alternativ till den i alla hushåll funna komjölks-yoghurten. Mycket smaskig och används precis som vanligt: häll upp, toppa med något gott. Dock en smula dyrare.
Kommentarer

Målgest spännande med Vapiano, hoppas det blir ett trivsamt jobb!

2014-04-09 07:36:33

*låter spännande

2014-04-09 07:37:26

**ett trivsamt jobb!

2014-04-09 07:43:04

oj så gott! :)

2014-04-09 08:43:29

Smarrigt :D

2014-04-09 09:47:44

Sv: Jaa, helt underbart! :) och fina bilder, ser väldigt gott ut :)

2014-04-09 11:20:23

Färska jorgdubbar och hallon kan göra så mycket :)

2014-04-09 21:36:11

Gott!

2014-04-11 17:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

SophieHK
Matklubbens Topplista Matbloggstoppen